UÇURTMALAR İLE SARIGERME'NİN GÖKYÜZÜ RENKLENDİ

UÇURTMALAR İLE SARIGERME'NİN GÖKYÜZÜ RENKLENDİ

Ortaca Belediyesi tarafından Sarıgerme Günübirlik tesislerinde Uçurtma Ve Bahar Şenliği düzenlendi. Etkinlikte 7'den 70'e her yaş grubunun uçurduğu uçurtmalar ile Sarıgerme'nin gökyüzü renklendi.

A+A-

1’inci Uçurtma ve Bahar Şenliği’ne Ortaca'nın yanı sıra çevre ilçelerden çok sayıda kişi katıldı. Etkinlikte çocuklara özel ikramlar, animasyon gösterileri, çeşitli oyunlar ve yarışmalar yapılırken, her yaştan katılımcının uçurduğu uçurtmalar ile gökyüzü süslendi.

Etkinlikte  Bahar Çomak, Hüseyin Demir, Avşar Grubu, Salih Tekin ve Ekibi, Kerimoğlu İsmail Uzunoğlu, Oktay Durukan & Kadriye Efe, Zeybek Ekibi ve Delbekçi kadınlar sahne aldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar geç saatlere kadar sanatçıların müzikleri eşliğinde eğlendi.

Etkinliğin güzel bir havada yoğun bir katılım ile gerçekleştiğini belirten Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ‘’Çanakkale Şehitliğini öğrencileriz ile gezdik ve sabah saatlerinde Ortaca’ya döndük. Ayağımızın tozu ile buradaki etkinlik alanına geldik. Birinci Bahar ve Uçurma Şenliğinin yapıldığı Sarıgerme Tesislerimize girdiğimiz andan itibaren coşkuyu ve kalabalığı görünce tatlı yorgunluğumuz bitti. Yüzlerce uçurtmanın altında Vatandaşlarımızın doyasıya eğlendiği görmek bizleri çok mutlu etti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm  ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 383 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.