ULA’DA BELEDİYE MECLİS’İ BAŞKAN SEÇECEK

ULA’DA BELEDİYE MECLİS’İ BAŞKAN SEÇECEK

Ula Belediye Meclis’i dokuz ,Cumhur Üyesi ile altı, CHP li olmak üzere 15 üyeden oluşuyor.AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ula Cumhur Grubu Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Başkanı Mete ayrıca, hayatını kaybeden Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’nın, ziyareti sırasında kalp krizi geçirdiği eve gidip, karanfil bıraktıklarını da sözlerine ekledi.CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan...

A+A-

Ula Belediye Meclis’i dokuz ,Cumhur Üyesi ile altı, CHP li olmak üzere 15 üyeden oluşuyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Ula Cumhur Grubu Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. İl Başkanı Mete ayrıca, hayatını kaybeden Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’nın, ziyareti sırasında kalp krizi geçirdiği eve gidip, karanfil bıraktıklarını da sözlerine ekledi.
CHP Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan da başkan seçimi ile ilgili olarak, parti yönetimi ve meclis üyeleri ile toplanıp, gerekli değerlendirmeyi yapacaklarını, her olasılığa karşı da hazır bulunacaklarını ifade etti.
Ula’da, meclis üyelerinin başkan seçiminin ise 26 Aralık Cuma Günü, saat 15;00 te yapılacağı ve başkanlık için ise henüz bir ismin netleşmediği açıklandı.

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.