Uyuşturucu operasyonunda 11 zanlı tutuklandı

Uyuşturucu operasyonunda 11 zanlı tutuklandı

Muğla'da polis ekiplerinin kentte uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan 11 zanlı tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı şüphelilerin kentte uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratının alınması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin bir süre takip ettiği zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslerde bir miktar uyuşturucu ele geçiren ekipler, 11...

A+A-

Muğla'da polis ekiplerinin kentte uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlediği operasyonda yakalanan 11 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bazı şüphelilerin kentte uyuşturucu ticareti yaptığı istihbaratının alınması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin bir süre takip ettiği zanlılara yönelik operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslerde bir miktar uyuşturucu ele geçiren ekipler, 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Soruşturma kapsamında 48 kişi hakkında ise "uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak" suçundan adli işlem başlatıldı.

Öte yandan, operasyon kapsamında tutuklanan bir kişinin başkasına ait kimlikle yakalandığı ve 13 ayrı suçtan arandığı da öğrenildi.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.