Uyuşturucu taciri 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu taciri 4 kişi tutuklandı

Neval Çolak ArslanMuğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliği’nce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.Operasyonlar kapsamında, 12 kişiye uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 1 kişiye uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırma ve özendirme suçundan ve 47 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.Yapılan aramalarda 2 kilo 190...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliği’nce uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonlar kapsamında, 12 kişiye uyuşturucu ticareti yapmak suçundan, 1 kişiye uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırma ve özendirme suçundan ve 47 kişiye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Yapılan aramalarda 2 kilo 190 gram, esrar 23 gram metamfetamin, 9,79 gram eroin, 4,23 gram bonzai, 132 adet sentetik ecza, 88 adet ekstasy hap, 2 gram skunk, 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 4 adet fişek, 350 tl suçtan elde edilen para ele geçirildi.

Yakalamalar kapsamında, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.