Uzaktan görüntülü muayene hizmeti başladı

Uzaktan görüntülü muayene hizmeti başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzaktan görüntülü muayene hizmeti için “Tele Sağlık Sistemi Kurulumu” tamamlanarak, uzaktan görüntülü muayene hizmetine başlandı.Sinem KarakayaCOVID-19 pandemi süreci kapsamında bulaşın azaltılması ve riskli kişilerin halk sağlığını tehdit etmeden Covid-19 ve temaslı olan vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşması açısından Sağlık Bakanlığınca başlatılan...

A+A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzaktan görüntülü muayene hizmeti için “Tele Sağlık Sistemi Kurulumu” tamamlanarak, uzaktan görüntülü muayene hizmetine başlandı.

Sinem Karakaya

COVID-19 pandemi süreci kapsamında bulaşın azaltılması ve riskli kişilerin halk sağlığını tehdit etmeden Covid-19 ve temaslı olan vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşması açısından Sağlık Bakanlığınca başlatılan çalışmalar doğrultusunda Tele Sağlık Sistemi kuruldu.

Bu kapsamda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzaktan görüntülü muayene hizmeti için “Tele Sağlık Sistemi Kurulumu” tamamlanarak, uzaktan görüntülü muayene hizmetine başlandı.

Öncelikli olarak Göğüs Hastalıkları ve İç Hastalıkları branşlarında uzaktan görüntülü muayene hizmeti (

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sistemin kullanabilmesi için gerekli olan teknik çalışmalar bilgi işlem birimi tarafından tamamlanarak randevu cetvelleri oluşturuldu. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, Covid-19 temaslı olan vatandaşların (

Bu haber toplam 232 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.