VALİ TAVLI MENTEŞE’DE EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

VALİ TAVLI MENTEŞE’DE EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe ilçesinde devam eden eğitim yatırımlarını, inşaat ve bakım - onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

İlk olarak bu yıl faaliyete girecek olan 200 öğrenci kapasiteli Fen Lisesi Öğrenci Pansiyon’unu ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, gelinen son aşama hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve yetkililerden bilgi aldı.

 Daha sonra Menteşe Anadolu Lisesi Proje Okulunun yeni eğitim öğretim yılında faaliyet göstereceği eğitim kompleksine giden Vali Orhan Tavlı, öğrenci pansiyonu, kapalı spor salonu, açık spor alanları, okul binası ve lojmanlardan oluşan okul alanında incelemelerde bulundu.

 Vali Orhan Tavlı, yeni eğitim öğretim yılına tamamen yenilenmiş modern bir eğitim yuvası olarak başlayacak olan Türdü 100. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

 İncelemelerinin devamında Feriha Osman Günsan Anakoluna giden Vali Orhan Tavlı, yeni eğitim öğretim yılında faaliyete başlaması planlanan 6 derslikli Anaokulu inşaatını yerinde inceledi.

 

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.