VALİ TAVLI ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

VALİ TAVLI ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Marmaris’te düzenlenen iftar programına Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet Savcısı Saffet Songül, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız,...

A+A-

Marmaris’te düzenlenen iftar programına Vali Orhan Tavlı’nın yanı sıra Aksaz Deniz Üssü Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Cumhuriyet Savcısı Saffet Songül, Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Siyasi Parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Aziz Şehitlerimizin Aileleri, Gaziler ve Emniyet teşkilatı mensupları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftar yemeği programı Marmaris Emniyet Müdürlüğünün 2021-2022 faaliyetlerinden derlenen video sunumunun izlenmesi ile devam etti.

Sunum sonrasında yaptığı konuşmaya Muğla’da huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Mensuplarının 10 Nisan Polis Günü’nü ve Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılını kutlayarak başlayan Muğla Valisi Orhan Tavlı Vatan sevgisi ve görev bilinciyle mesai mevhumu gözetmeksizin canı pahasına fedakârca çalışan ve görevini layığıyla yerine getiren emniyet teşkilatıyla gurur duyduğunu belirterek başarılı çalışmalarından dolayı müdürlere, amir ve yöneticilere, polis ve bekçilere teşekkür etti.

Bağımsızlığımızın, birlik ve abideleri beraberliğimizin ölümsüzleşen olan Aziz Şehitlerimizin gönüllerimizde daima yaşayacağını kahramanlıklarının asla unutulmayacağını belirten Vali Orhan Tavlı Vatan savunmasında toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada aziz şehitlerimizin hatıraları, emanetleri olan aileleri ve kahraman gazilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 392 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.