Vali Tavlı’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Vali Tavlı’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Vali Tavlı, yayınladığı mesajda “Emekleri, fedakârlıkları ve önce insan, önce sağlık diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan her kademedeki sağlık çalışanlarımızın, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:“Bilim ve teknoloji alanında yaşanan hızlı dönüşümlerle birlikte hayatın her alanında olduğu gibi sağlık ve tıp alanında...

A+A-

Vali Tavlı, yayınladığı mesajda “Emekleri, fedakârlıkları ve önce insan, önce sağlık diyerek mesai kavramı gözetmeden özveriyle çalışan her kademedeki sağlık çalışanlarımızın, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bilim ve teknoloji alanında yaşanan hızlı dönüşümlerle birlikte hayatın her alanında olduğu gibi sağlık ve tıp alanında da yeni gelişmeler ve ilerlemeler kaydedilmiştir. Son yıllarda sağlık alanında yapılan yatırımlar sayesinde ülkemiz dünyada ön sıralarda yer almaktadır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde Türkiye’nin bu alandaki gücü ve başarısı çok daha iyi anlaşılmış olup, sağlık ordumuz da bu sürecin kahramanları olmuşlardır.

Gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, görevlerini canları pahasına fedakârca yerine getiren başta Sağlık Bakanlığı çalışanlarımız olmak üzere, ülkemizde sağlık sektöründe görev yapan her kademedeki personel ve ilimizde bu mücadeleyi büyük bir özveri ve fedakârlıkla sürdüren tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum.”

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.