Vali Tavlı’dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

Vali Tavlı’dan Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

Vali mesajında şu ifadelere yer verdi:“İnsan haklarını ortak temel ilkeler çerçevesinde evrensel düzeye taşıyan beyanname, bugün de dünyanın her köşesindeki milyonlarca insanın umudu ve güvencesi olmaya devam etmektedir. Ülkemizin beyannameyi ilk imzalayan ülkeler arasında yer alması, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi için önemli adımlar atması, bu konudaki hassasiyetinin bir göstergesidir. Son yıllarda devletimizin yürüttüğü çalışmalarla...

A+A-

Vali mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsan haklarını ortak temel ilkeler çerçevesinde evrensel düzeye taşıyan beyanname, bugün de dünyanın her köşesindeki milyonlarca insanın umudu ve güvencesi olmaya devam etmektedir. Ülkemizin beyannameyi ilk imzalayan ülkeler arasında yer alması, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi için önemli adımlar atması, bu konudaki hassasiyetinin bir göstergesidir. Son yıllarda devletimizin yürüttüğü çalışmalarla hem insan haklarının kullanılmasında hem de bu hakların ihlalinin önlenmesinde büyük aşama kaydedilmiştir.

 Bu çerçevede, en yüksek evrensel değer olan insan hak ve özgürlüklerini benimseyerek, sahip olduğumuz farklılıkları sevgi, saygı ve hoşgörü ekseninde birer zenginlik olarak görmeli, her türlü ayrımcılıkla mücadele etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, toplumumuzun tüm bireylerinde insan hakları bilincinin oluşmasını ve benimsenmesini temenni eder, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlarım.”

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.