Vali Tavlı’dan Emlakçılar Odası’na ziyaret

Vali Tavlı’dan Emlakçılar Odası’na ziyaret

Sinem KarakayaMuğla Valisi Orhan Tavlı, ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan’ı ziyaret eden Vali Tavlı ve beraberindeki Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, emlakçılarla ile bir araya geldi.Emlak sektörünün değerlendirildiği ziyarette Muğla’daki emlak piyasası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Oda çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Orhan Tavlı, emlak sektörü ile ilgili son gelişmeleri...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Valisi Orhan Tavlı, ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan’ı ziyaret eden Vali Tavlı ve beraberindeki Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, emlakçılarla ile bir araya geldi.

Emlak sektörünün değerlendirildiği ziyarette Muğla’daki emlak piyasası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Oda çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Orhan Tavlı, emlak sektörü ile ilgili son gelişmeleri ve Ticaret Bakanlığınca uygulamaya konulan emlak yönetmeliği hakkında da bilgiler aldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’a nazik ziyaretleri için teşekkür eden Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan, Vali Tavlı ve Kaymakam Yıldız’a Muğla evlerinin maketini hediye etti.

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.