VALİ TAVLI’DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

VALİ TAVLI’DAN JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 183. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına başarılar diliyorum” dedi.

A+A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Tavlı yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Devletimizin en köklü, en deneyimli kurumlarından biri olan, Jandarma Genel Komutanlığı, 183 yıldır milletimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz fedakârca görev yapmaktadır.

Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne aziz milletimizingönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.Eğitimli personeli, donanımı ve disipliniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve kamu düzeninin  tesis edilmesinde çok geniş bir sahada diğer kolluk birimlerimizle kanunların verdiği yetkiler çerçevesinde iş birliği içinde üstlendiği tüm görevleri başarı ile yerine getirmektedir.

Milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında önemli rol üstlenen Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşunun 183. yıldönümünü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, Kahraman Gazilerimizi minnetle anıyorum. Görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına başarılar diliyorum.”

 

Bu haber toplam 331 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.