İlk olarak Köyceğiz Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu’dan ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 Daha sonra Köyceğiz Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile bir araya geldi.

 Köyceğiz Belediye Başkanlığına yapılan ziyaretin ardından Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz Ziraat Odası Başkanlığına yapılan ziyaretin ardından, Köyceğiz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Ziyaretin devamında, yapımı devam eden Köyceğiz Spor Salonu İnşaatında incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, yetkililerden inşaat süreci ile ilgili bilgiler aldı.

 Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz’de inşaat süreci devam eden Gençlik Merkezini ziyaret ederek, inşaat ile ilgili süreç konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 İlçe ziyaretleri kapsamında mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı, muhtarların mahalleleri ile ilgili istek, talep ve ihtiyaçları dinledi.

 Vali Orhan Tavlı muhtarlar toplantısının ardından Sultaniye Kaplıcasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 Sultaniye Kaplıcasına yapılan ziyaretin ardından Vali Orhan Tavlı, Ekincik Mahallesinde incelemelerde bulundu.

 Ekincik Mahallesinde yapılan incelemelerin ardından Vali Orhan Tavlı, Şehit Mehmet Hilmi Ayık’ın ailesine ziyarette bulundu.

 Vali Orhan Tavlı, daha sonra Gökçeova Göletini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Son olarak ilçede faaliyet gösteren Damla Su Fabrikasını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, tesis çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 Vali Orhan Tavlı’nın Köyceğiz ziyaretlerinde, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu ve Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan eşlik etti.