Vali Tavlı’dan Menteşe ziyareti

Vali Tavlı’dan Menteşe ziyareti

İlk olarak Menteşe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’dan ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziraat Odasına yapılan ziyaretin ardından Menteşe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldi. Vali...

A+A-

İlk olarak Menteşe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız’dan ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Ziraat Odasına yapılan ziyaretin ardından Menteşe Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ile bir araya geldi.

 Vali Orhan Tavlı, Belediye ziyaretinin ardından Muğla Yörük Obaları Derneğini ziyaret ederek Yörük Kültürü hakkında bilgi aldı.

 Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ziyaretin ardından Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

 Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Muğla İli Muhtarlar Federasyonunu ziyaret etti.

 Vali Orhan Tavlı, daha sonra düzenleme çalışmalarının %85’i Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından desteklenen Kurşunlu Meydanında incelemede bulundu.

 Kurşunlu Meydanında yapılan incelemenin ardından Muğla Muhtarlar Federasyonunu ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, mahalle muhtarların talep ve ihtiyaçları dinledi.

 Vali Orhan Tavlı, Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur’un babası Remzi Cesur’u ziyaret etti.

 Ziyaretlerin devamında Vali Orhan Tavlı, Muğla Spor Kulübünü ziyaret etti.

 Muğla Spor Kulübüne yapılan ziyaretin ardından Vali Orhan Tavlı, Düğerek yolu üzerinde yurt yapılması planlanan Vakıf arazisinde incelemede bulundu.

 Son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ortaköy Kemal Dirikan Spor Tesislerini ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Vali Orhan Tavlı’nın Menteşe ziyaretlerinde, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız bulundu.

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.