Vali Tavlı’dan Ula ziyareti

Vali Tavlı’dan Ula ziyareti

Sinem Karakayaİlçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, son olarak Ula’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.İlk olarak Şehit Sezgin Keçeci İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, okul hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ula Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Ula Kaymakamı Baha Başçelik’den ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler...

A+A-

Sinem Karakaya

İlçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Muğla Valisi Orhan Tavlı, son olarak Ula’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Şehit Sezgin Keçeci İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Orhan Tavlı, okul hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 Ula Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Ula Kaymakamı Baha Başçelik’den ilçenin genel durumu, yatırım programları ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 Daha sonra Ula Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ile bir araya geldi.

 Ula Belediye Başkanlığına yapılan ziyaretin ardından Vali Orhan Tavlı, Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Ula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını ziyaret etti

 Ula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yapılan ziyaretin ardından Ula İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 Ziyaretin devamında Ula İlçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunan Vali Orhan Tavlı, ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 Vali Orhan Tavlı, Ula’da inşaat süreci devam eden 112 İstasyonu’nu ziyaret ederek, inşaat ile ilgili süreç konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

 Ziyaretin devamında Vali Orhan Tavlı, Toplum Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, sağlık personelleri ile bir süre sohbet etti.

 Vali Orhan Tavlı, Kore Gazisi İbrahim Şener’i evinde ziyaret etti.

 Daha sonra Vali Orhan Tavlı, Şehit Alican Harip’in ailesine, ardından Şehit Sezgin Keçeci’nin ailesine ziyarette bulundu.

Ziyaretlerin devamında Vali Orhan Tavlı, Sosyal destek alan aileyi evinde ziyaret etti.

 Vali Orhan Tavlı, merhum Belediye Başkanı İsmail Akkaya’ nın isminin verileceği Boğa Güreşi Arenası inşaatını ziyaret ederek, inşaat süreci ve sonrası hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 Vali Orhan Tavlı, daha sonra Huzurevi Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Huzurevi incelemelerinden sonra yapımı tamamlandıktan sonra Gülağzı Mahallesinde 1284 dekar tarım arazisine hizmet verecek olan Ula Akarcadere 2 Göleti inşaatına giden Vali Orhan Tavlı, DSİ Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 Vali Orhan Tavlı, Ula İlçesi ziyareti kapsamında son olarak Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında genel bilgi aldı.

Vali Orhan Tavlı’nın Ula ziyaretlerinde, Ula Kaymakamı Baha Başçelik ve Ula Belediye Başkanı Özay Türkler bulundu.

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.