VERGİ DAİRESİ’NDEN MUĞLA MATBAACILIK VE GAZETECİLİK TİC. LTD. ŞİRKETİ’NE BÜYÜK ONUR

VERGİ DAİRESİ’NDEN MUĞLA MATBAACILIK VE GAZETECİLİK TİC. LTD. ŞİRKETİ’NE BÜYÜK ONUR

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı vergisel yükümlülüklerini tam ve zamanında ödeyen firmalara teşekkür ziyaretine devam ediyor. Bu kapsamda yasal yükümlülüklerini zamanında yerine getiren Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Batur, şirket yetkilisi Elvan Göçer’i kutladı ve başarılı çalışmalarının devamını diledi.

A+A-

Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı yasal yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getiren mükellefleri ziyaret ederek vergi konusunda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyor.

Bu kapsamda vergisel yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getiren firmalar arasında yer alan Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni ziyaret eden Muğla Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Batur ve kurum çalışanları Cem Uzakgiden ile Burak Sönmez firma yetkilisi Elvan Göçer’i kutlayarak görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında konuşan Muğla Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Murat Batur, Başkanlık olarak vergisel yükümlülüklerini tam ve zamanında yerine getiren firmalar arasından belirlenen 10 firma içinde Muğla Matbaacılık ve Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’nin de yer aldığını ifade ederek firma yetkilisi Göçer’i kutladı.

Ziyaret nedeniyle Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür eden Şirket Yetkilisi Elvan Göçer, “Medya Grubumuzda 3 yerel gazete ve internet üzerinden yayın yapan Muğla TV adında bir kanalımız var. Ayrıca yine şirketimiz bünyesinde madeni yağ sektöründe hizmet veren Muğla Yağmatik isimli bir işyerimiz var. Bütün mükelleflerden vergisel zorunluklarını tam ve zamanında yerine getirmesini diliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada vergi konusundaki hassasiyetimiz devam edecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 171 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.