Yağış olmayınca Ula Gölet’inde sular çekildi

Yağış olmayınca Ula Gölet’inde sular çekildi

Muğla’nın Ula İlçesine bağlı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve güzel havaların vazgeçilmez piknik alanındaki Ula Gölet’te, son zamanlarda yağış olmayınca suyun büyük bir kısmının çekildiği görüldü. Suların çekilmesiyle birlikte çorak alanlar ortaya çıktı.Sinem KarakayaMuğla’nın Ula İlçesinde tabii güzelliğiyle piknik alanı olan Ula Gölet’indeki suyun büyük bir kısmı çekildi. Muğla’ya son aylarda yağış düşmemesi...

A+A-

Muğla’nın Ula İlçesine bağlı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören ve güzel havaların vazgeçilmez piknik alanındaki Ula Gölet’te, son zamanlarda yağış olmayınca suyun büyük bir kısmının çekildiği görüldü. Suların çekilmesiyle birlikte çorak alanlar ortaya çıktı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Ula İlçesinde tabii güzelliğiyle piknik alanı olan Ula Gölet’indeki suyun büyük bir kısmı çekildi. Muğla’ya son aylarda yağış düşmemesi göletleri de etkiledi. Yağış olmaması nedeniyle Ula Gölet’inin büyük bir kısmı çekildi. Suların çekildiği gölette toprak alan arttı.

MUĞLA’YA 50. 4 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ

Yağış zamanı olarak nitelendirilen 1 Ekim- 9 Kasım tarihleri arasında Muğla’ya 50. 4 kg yağış düştü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, normal bir zamanda 83. 0 kg yağış düşmesi gerekirken bu sene 50. 4 kg yağış olduğu öğrenildi.

GEÇEN SENEYE GÖRE %46’LIK DÜŞÜŞ

Muğla’ya geçen sene 94.6 kg yağış düşerken, bu sene 50. 4 kg yağış düşmesi sebebiyle geçen seneye göre %46’lık yağış eksikliği olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 969 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.