Yapım aşamaları ve çalışma sahası incelendi

Yapım aşamaları ve çalışma sahası incelendi

Gözde Yağcı-Muğla’nın Ortaca ilçesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yapım aşamaları ve çalışmaları Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, meclis üyeleri Sebahi Yılmaz ve Ahmet Orhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen ve yüklenici firma yetkilileri ile beraber incelendi.Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait alanda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile...

A+A-

Gözde Yağcı-

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yapım aşamaları ve çalışmaları Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, meclis üyeleri Sebahi Yılmaz ve Ahmet Orhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen ve yüklenici firma yetkilileri ile beraber incelendi.

Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait alanda Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile projelendirilen yarı olimpik yüzme havuzunun çalışmaları hızla devam ediyor. Temel dolgu çalışmaları devam eden projenin 2021 yılı nisan-mayıs aylarında tamamlanması ve açılışının yapılması bekleniyor. Öte yandan, Ortaca Ahmet Ateş stadyumu yanında yer alan yarı olimpik yüzme havuzu projesi bin 600 metrekare inşaat alanına sahip, 6 kulvarlı yapılacak olan yarı olimpik yüzme havuzunun dışında, çırpınma havuzu, sağlık odası, hakem odası, bay-bayan soyunma odaları, protokol odası, okçuluk salonu, güreş salonu ve sauna odasının yer alacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.