Yatağan Gençlik Merkezi temeli atıldı

Yatağan Gençlik Merkezi temeli atıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ödeneğini sağladığı ve Yatağan Belediyesi tarafından projelendirilerek ihalesi gerçekleştirilen Yatağan Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.Temel atma törenine Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 3235 metrekare alanda zemin artı bir kat olarak inşa edilecek olan Yatağan Gençlik Merkezi'nde 242 kişilik...

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ödeneğini sağladığı ve Yatağan Belediyesi tarafından projelendirilerek ihalesi gerçekleştirilen Yatağan Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

Temel atma törenine Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 3235 metrekare alanda zemin artı bir kat olarak inşa edilecek olan Yatağan Gençlik Merkezi'nde 242 kişilik çok amaçlı salon, 70 kişilik sinema salonu, kafeterya, mutfak, seminer salonu, kütüphane, bilgisayar, el sanatları, plastik sanatları ve zeka oyunları işliği ile derslikler bulunacak.

Temel atma töreninde konuşan Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Bu süreçte desteklerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğolu’na, Milletvekillerimiz ile İl ve İlçe Başkanlarımıza hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizde özellikle gençlerimizin kaliteli zaman geçirmeleri ve ailelerimizin gönül rahatlığıyla zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.