YATAĞAN KAYMAKAMI MUHTARLARI DİNLEDİ

YATAĞAN KAYMAKAMI MUHTARLARI DİNLEDİ

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, pandemi dolayısıyla bir süre verilenen aranın ardından, geniş katılımlı Muhtarlar toplantısı yaptı. Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. sosyal tesisleri sinema salonunda yapılan toplantıya ilgi büyük oldu.Toplantıya, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, J. Komutanı, Resul Murat Kılıçarslan, Emniyet Müdür yardımcısı Emre Arslan,  İlçe Sağlık Müdürü Fırat Yazıcı, Orman Müdürü...

A+A-

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, pandemi dolayısıyla bir süre verilenen aranın ardından, geniş katılımlı Muhtarlar toplantısı yaptı. Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. sosyal tesisleri sinema salonunda yapılan toplantıya ilgi büyük oldu.

Toplantıya, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, J. Komutanı, Resul Murat Kılıçarslan, Emniyet Müdür yardımcısı Emre Arslan,  İlçe Sağlık Müdürü Fırat Yazıcı, Orman Müdürü Mustafa Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar, İlçe Tarım Müdürü Ayşe Didem Biber,  İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, ADM Müdürü Faruk Elbil,  Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü yaptığı açılış konuşmasında, “Toplantımıza hoş geldiniz. Pandemi, yangınlar derken zor bir dönem atlattık. Bu süreçte yaptığınız başarılı çalışmalar ve katlılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Burada biz bizeyiz sizlerin sorunları ve taleplerinizi dinlemeye geldik. Hiç çekinmeden sorunlarınızı anlatın bizlerde not alalım” dedi. 

Toplantının birinci bölümünde asayiş ve güvenlik le ilgili sorunlar dile getirilirken 2’nci bölümde mahallelerin ihtiyaç ve eksikleri dile getirildi.

Toplantıda söz alan muhtarlar, sorunlarını anlattılar,  ilgili müdürler de not aldılar. Muhtarlar,  hurdacıların dolaşmasından duydukları rahatsızlığı, yol, su, kanalizasyon, mahallelerden tırların hızlı geçmesi gibi birçok sorunu dile getirdiler. Belediye Başkanı, Büyükşehir yetkilileri ve daire amirleri de sorunların aciliyet sırasına göre sorunları çözme sözü verdiler. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve ilgili müdürler de Pandemi ve orman yangınlarında muhtarların yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 256 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.