Yatağan Millet Bahçesi’ne kavuşuyor

Yatağan Millet Bahçesi’ne kavuşuyor

Gözde YağcıMuğla’nın Yatağan ilçesine Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün girişimleri sonucu Millet Bahçesi yapılıyor. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için girişimler sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkıldı.Yatağanlı vatandaşların yararlanması için yapılacak olan millet kıraathanesi, kütüphane, kafeterya, mescitler,...

A+A-

Gözde Yağcı

Muğla’nın Yatağan ilçesine Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün girişimleri sonucu Millet Bahçesi yapılıyor. Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün seçim projeleri arasında yer alan 32 bin metrekarelik Yatağan Millet Bahçesi için girişimler sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ihaleye çıkıldı.

Yatağanlı vatandaşların yararlanması için yapılacak olan millet kıraathanesi, kütüphane, kafeterya, mescitler, personel dinlenme odaları, satış ofisi, yürüyüş parkurları, kamelyalar, çocuk ve yetişkin oyun alanları, şifalı bitkiler bahçesi, süs havuzları, tema bahçeleri ve yaya köprüsü, sosyal donatı imkanları bulunan Millet Bahçesi kısa sürede faaliyete geçecek.

Konuyla ilgili Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Bölgemiz için son derece önemli bu hizmet nedeniyle başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.