Yaya geçidi yapıldı

Yaya geçidi yapıldı

Buse Nil TokurMuğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi Hasan Ercan Caddesi’nde Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu’nun önünde bulunan yolda, yeni biten altyapı çalışmaları sonrası yaya geçidi olmaması velilerin dikkatini çekmişti. O yola yaya geçidi yapıldı.Yaya geçidinin yapılmasından memnun olduklarını getiren veliler, “Çocuklarımız artık 80 metre uzaklıktaki yaya geçidini kullanmak zorunda kalmayacak. Bu...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Emirbeyazıt Mahallesi Hasan Ercan Caddesi’nde Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu’nun önünde bulunan yolda, yeni biten altyapı çalışmaları sonrası yaya geçidi olmaması velilerin dikkatini çekmişti. O yola yaya geçidi yapıldı.

Yaya geçidinin yapılmasından memnun olduklarını getiren veliler, “Çocuklarımız artık 80 metre uzaklıktaki yaya geçidini kullanmak zorunda kalmayacak. Bu durumdan çok memnun olduk. Muğla Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Öğrenciler için bir de bu yolda trafik polisi olsa çok iyi olur. Çocuklarımız daha güvende olur” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.