YENİ BAŞKAN DALDA GÖREVİ TESLİM ALDI

YENİ BAŞKAN DALDA GÖREVİ TESLİM ALDI

AK Parti'de Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Muğla Milletvekili aday adayı olan Osman Gökmen'in yerine göreve getirilen Hacı İbrahim Dalda, Gökmen’den görevi teslim aldı.

A+A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından göreve Hacı İbrahim Dalda getirildi.

Aday Adayı Gökmen’den görevi teslim alan Başkan Dalda’nın yönetiminde şu isimler yer aldı:

“NergizGenez, Recep Kılınçarslan, Veysi Günenç, Mustafa Uslu, Yaşar Yıldız, Ercan Çoban, Mustafa Asar, Yalçın Akdaş, Necmettin Çiftçi, Azime Erkal, Abdurrahman Murat       Yardımcı, Adem Şenol, Abdullah Eren, Arzu Yaman Özalın, Cahit Eles, Çiğdem Karakaş, Rasim Uzunoğlu, Hasan             Delice, İpek Denizli, Mehmet Efeoğlu, Özlem Orhanlı, Münür Hakkı       İyigün, Sinan Kocaköse, Taybet               Akar, Tolga Kara, İsmail Bayındır, Zahide Özdemir, Sezgin Gök, Emrah GüntanBayçöl.”

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Osman Gökmen, “Üç yılı aşkın bir süre önce Ömer Özmen başkanımızdan devraldığım bayrağı bugün Hacı İbrahim Dalda ağabeyimize, 3 yıl boyunca beraber siyaset yaptığımız, siyasi ve hukuk işleri başkanlığımı yapan çok kıymetli bir ağabeyimize devretmenin gururunu yaşamaktayım. Bu bir bayrak yarışıdır. Hacı Dalda başkanımız da en iyi şekilde bu bayrağı taşıyacağına eminim” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 786 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.