YENİDEN REFAH ADAYI TATLICI MUĞLA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

YENİDEN REFAH ADAYI TATLICI MUĞLA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

31 Mart yerel seçiminde Yeniden Refah Partisi’nden Muğla Büyükşehir Adayı olan Mehmet Melih Tatlıcı Muğla Medya Grubunu ziyaret etti.

A+A-

Daha önce AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, daha sonra Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Turizmci Mimar Mehmet Melih Tatlıcı Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile siyasi çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Tatlıcı, bünyesinde Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası Gazeteleri ile Muğla TV’yi bulunduran Muğla Medya Grubu’nu  tarafsız yayıncılığı nedeniyle kutladı. Yeniden Refah Partisi Muğla İl Başkanı Yılmaz Elçin ve partililerin eşlik ettiği Başkan Adayı Tatlıcı, seçilmesi halinde 13 ilçeye eşiy hizmet yapacağını belirterek, herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Melih Tatlıcı’ya seçim çalışmalarında başarılar dileyen Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.