Yeniden Refah Büyükşehir Adayı Tatlıcı: Kent Marketle Muğlalı Emeklinin yanında olacağız

Yeniden Refah Büyükşehir Adayı Tatlıcı: Kent Marketle Muğlalı Emeklinin yanında olacağız

Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Melih Tatlıcı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aydın Ayaydın’ın “Emeklilere 5000 TL yardım yapacağız.” Sözlerini değerlendirdi. Tatlıcı; “Sanki İktidar partisi kendileri değilmiş gibi; sanki şu anda emeklilerin ekonomik olarak zorda olmasının sorumlusu iktidar değilmiş gibi hiç çekinmeden pervasızca bir seçim rüşveti vermektedir.” İfadelerini kullandı.

A+A-

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, bir TV programında emekli vatandaşlara yönelik seçim vaadini açıklamış, belediye kaynaklarından 5000 TL ek yardım yapılacağını belirtmişti.

AYAYDIN’DAN SEÇİM RÜŞVETİ

Ayaydın’ın sözlerini değerlendiren Yeniden Refah Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Melih Tatlıcı; “Sn. Aydın Ayaydın’ın dünkü TV programında “Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olursam emeklilerin aylıklarını 15bin TL’ye kadar tamamlayacağım” şeklinde “bomba proje” diye nitelendirdiği bir vaadini dinledik. Sanki İktidar partisi kendileri değilmiş gibi; sanki şu anda emeklilerin ekonomik olarak zorda olmasının sorumlusu iktidar değilmiş gibi hiç çekinmeden pervasızca bir seçim rüşveti vermektedir.Yani aslında “biz yeterli donanımda değiliz, projelerimiz ve önerilerimiz vatandaş nezdinde samimi bulunmuyor; biz de ancak son çare olarak böyle seçim rüşveti vererek oy almaya çabalıyoruz” denmektedir.” Diye belirtti.

İKTİDAR PARTİSİ SİZ DEĞİL MİSİNİZ?

İktidar ekonomi politikası eleştiren Tatlıcı; “İktidar yıllardır süregelen yanlış maliye politikalarının; israfın, şatafatın ve popülist yaklaşımın neden olduğu ekonomik buhranın faturasını halka çıkarmış; yüksek faiz, yüksek enflasyon ve artan vergilerle vatandaş ciddi bir geçim derdine düşmüştür. Bu durumdan da en fazla emekliler etkilenmiş; yüksek enflasyonun altında kalan maaşları sebebiyle hayatlarını idame etmekte bir hayli zorlanmaktadırlar.Hal böyle olunca da özellikle emeklilere şirin görünmeye çalışan İktidar Partisi adayı sadece Muğla’da yaşayan emeklileri kapsayan; bütçenin nereden geldiği bile belli olmayan bir vaatte bulunarak vatandaşın aklıyla alay etmektedir. Sormazlar mı adama “İktidar partisi sizsiniz; neden iktidar olarak emeklilere yeterli zam vermediniz de; yerel seçimde adaylarınıza böyle vaat verdiriyorsunuz?”ifadelerini kullandı.

ARTIK SESSİZ KALAMIYORUZ

Mehmet Melih Tatlıcı, Aydın Ayaydın’ın iktidar çalışmalarını yerel seçim vaatleri olarak sunmasına artık sessiz kalamadıklarını söyledi; “Sn. Ayaydın’ın ilk günden beri İktidarın bugüne kadar ihmal ettiği; söz verip de bitirmediği projeleri; sanki yepyeni çalışmalarmış gibi sunmasını ciddiye almıyor; konulara karşı bilgisizliğine ve acemiliğine veriyorduk. Ancak bu boş vaatlere de artık sessiz kalamıyoruz. Muğla’nın ne Bodrum gibi güzelim bir ilçemizi bile yönetememiş; sorunlarını çözememiş beceriksiz bir başkana; ne de sırtını iktidar ve para gücüne dayamış Muğla ile alakası olmayan, tepeden atanmış başkanlara ihtiyacı vardır. Muğla’nın genç, dinamik, donanımlı, vizyon sahibi; her daim halkını düşünen bir başkana ihtiyacı vardır.” Dedi.

ASGARİ ÜCRET ALTINDA MAAŞ ALAN EMEKLİLERE HER AY 3000 TL ALIŞVERİŞ ÇEKİ

Mehmet Melih Tatlıcı, Yeniden Refah Partisi emekli vatandaşlara yönelik hazırladığı seçim planlarını da açıkladı; “Asgari ücretin altında maaş alan tüm emeklilerimize Belediye Bünyemizde Kent Market adıyla kuracağımız Tanzim Satış Marketlerinde her ay 3000 TL’lik alışveriş çeki vermeyi planlıyoruz. Göreve geldikten en geç 6 ay içinde en az 3 ilçede başlatacağımız bu uygulamayı 1 yıl içinde de tüm ilçelere yaymayı planlıyoruz. Kent Market’te ağırlıklı olarak Muğla Bölgemizde üretilen kullanılacağı ve Belediye İştiraklerinin de ürünleri pazarlanacağı için hem önemli bir ekonomik zincir kurulacak; hem de bu proje kendi üretim dinamiklerimiz içinde finanse edilecektir. ”diye konuştu.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.