Yer tahsisi için kura çekildi

Yer tahsisi için kura çekildi

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 16:00’ da başlayan kura çekim töreniyle yatırımcılar fabrikalarını kuracakları parselleri belirlediler.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kura çekim töreni protokol tarafından yapılan konuşmalarla devam etti.Kura çekim töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat,  “Uzun süren Organize Sanayi Bölgesi maceramızda belkide en önemli...

A+A-

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 16:00’ da başlayan kura çekim töreniyle yatırımcılar fabrikalarını kuracakları parselleri belirlediler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kura çekim töreni protokol tarafından yapılan konuşmalarla devam etti.

Kura çekim töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat,  “Uzun süren Organize Sanayi Bölgesi maceramızda belkide en önemli dönüm noktalarından tarihi bir gündeyiz. Bunun sevincini hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Sadece Milas için değil Muğla ekonomisi için önemli bir tesisin önemli adımlarını atıyoruz. Kura aşamasına gelmek bu maceranın önemli bir dönüm noktasıdır. Bu bölgenin en önemli tesisi bölge ekonomisine, ülke ekonomisine kazandırılacak. İlk başladığı noktadan bugüne gelene kadar emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Yatırımcılara ve Milasımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Milas 4. noterinin huzurunda kura çekimine geçildi. Kurada ismi okunan yatırımcılar kürsüye gelerek fabrikalarını kuracakları parselleri çektikleri kurayla belirlediler.

Bu haber toplam 179 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.