“Yerel Tohum Geleceğimizdir”

“Yerel Tohum Geleceğimizdir”

Milas’ta bu yıl 13.kez kapılarını açan Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas Belediyesi de fuar alanında bulunan stantlardaki yerini aldı. Bu sene farklı bir projeyle de fuarda yer alan Milas Belediyesi’nin ‘Yerel Tohum Geleceğimizdir’ sloganıyla başlattığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİMilas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından fuar alanında kurulan yerel tohum sandığına...

A+A-

Milas’ta bu yıl 13.kez kapılarını açan Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas Belediyesi de fuar alanında bulunan stantlardaki yerini aldı. Bu sene farklı bir projeyle de fuarda yer alan Milas Belediyesi’nin ‘Yerel Tohum Geleceğimizdir’ sloganıyla başlattığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından fuar alanında kurulan yerel tohum sandığına vatandaşlar ellerinde bulunan ata yadigarı tohumları getirerek, tohumların toprakla buluşturulup, gelecek nesillere aktarılması adına sandığa teslim ediyor.

Fuarın ilk gününde yerel tohum sandığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri 03-06 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar boyunca tohum kabulünün devam edeceğini belirterek, tüm vatandaşların bu projeye destek olmaları adına çağrı yaptılar.

BAŞKAN TOKAT’TAN STANT ZİYARETİ

Fuarın dün gerçekleşen açılışının ardından stantları gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yerel Tohum Sandığı’nın bulunduğu Milas Belediyesi standını ziyaret etti. Proje hakkında basın mensuplarına bilgilendirmeler de yapan Başkan Tokat, yerel tohumlarını sandığa teslim ederek, projeye destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bu haber toplam 394 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.