Yeşilay Muğla’da yönetim değişikliğine gidildi

Yeşilay Muğla’da yönetim değişikliğine gidildi

Yeşilay Genel Merkezi tarafından, Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı’na Ebru Uyan atandı.Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan Öğretmen Evi’nde Başkan Uyan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı’na atanan Ebru Uyan, toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri ile Muğla’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.Toplantıda,...

A+A-

Yeşilay Genel Merkezi tarafından, Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı’na Ebru Uyan atandı.

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde bulunan Öğretmen Evi’nde Başkan Uyan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı’na atanan Ebru Uyan, toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri ile Muğla’da gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda, ortak payda olan Muğla ve Muğla’da yaşayan vatandaşlar için basın mensupları ve Yeşilay yönetim kurulu üyeleriyle, Yeşilay’ın proje ve çalışmalarıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeşilay Muğla Şube Başkanlığı yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Ebru Uyan, Osman Mutlu, Makbule Gür, Esma Turan, Deniz Gökçe Oktar.

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.