YEŞİLYURT SAKİNLERİ; “ÇÖZÜM İÇİN TELEKOMUN TELEFONUNA BİR TÜRLÜ  ULAŞAMIYORUZ”

YEŞİLYURT SAKİNLERİ; “ÇÖZÜM İÇİN TELEKOMUN TELEFONUNA BİR TÜRLÜ ULAŞAMIYORUZ”

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Telekom’a ait devrilmiş direkler tehlike saçıyor.

A+A-

Telekom’un ana hattını taşıyan ve yan yatan direklerin vatandaşların çok kullandığı yol üzerinde uzun süredir bu halde olduğunu ifade eden Yeşilyurt sakinlerinden Kamil Türkeş ve Sevgi Boz, sorunun çözümü için defalarca Telekom Baş Müdürlüğü’nün 555 10 10 numaralı telefonunu aradıklarını, ancak bu numaradan kimseye ulaşamadıklarını ifade etti. Yeşilyurt sakinleri yetkililerden sorunun çözümünü talep etti.

Menteşe ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde yola yan yatan ve sarkan kabloları nedeniyle yoldan geçen araçlara zorluk yaşatan Telekom direkleri vatandaşı isyan ettirdi.

Uzun süredir devrilmiş durumda bulunan Telekom direklerinin kaldırılması için defalarca Telekom’u aradıklarını ancak Muğla Telekom Baş Müdürlüğü’nün 555 10 10 numaralı telefonundan kimseye ulaşamadıklarını ifade eden mahalle sakinleri yaşanan bu duruma isyan etti.

Yeşilyurt mahallesinde harman zamanı olduğunu ve ürün yüklü araçların devrilen direklerden sarkan kablolar nedeniyle yoldan geçerken büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Yeşilyurt sakinlerinden Kamil Türkeş ve Sevgi Boz, Telekom direklerinin tehlike saçtığını dile getirdiler.

Yaklaşık bir aydır yetkililere ulaşamadıklarını ve bu sorunun en kısa sürede çözülmesini istediklerini dile getiren Mahalleli Kamil Türkeş ve Sevgi Boz yaşanan sıkıntıyı şu sözlerle ifade ettiler; ‘Yeşilyurt’ta bayramdan önce direkler devrilmiş durumdaydı. Bu direkler trafiği tehlikeye atıyor. Vatandaş bu direği iplerle ağaçlara bağlamış.  Mahallemizde şimdi hasat zamanı. Bu yoldan buğday yüklü araçlar ile yüksek döver biçerler geçiyor.  Bütün araçlar geçerken hepsi zorlanıyor. Durup kabloyu kaldırıp öyle geçiyor. Birisi vurup geçse öbür direklerde evlerin üstüne düşecek. İnsanların arabaların üzerine düşecek bir facia olacak. Biz bunları yetkililere defalarca söyledik ama maalesef yaptıramadık. Bu öncelikle yapılması gereken bir iş. Bir telefon arızası durabilir ama bu sorun beklemez.  Bizzat başmüdürün telefonunu defalarca aramama rağmen cevap alamıyorum cevap vermiyorlar. Yaşanan sıkıntı can güvenliğini tehlikeye düşürüyor diye Jandarma’yı da aradım. Bu can güvenliğimizi tehlikeye atıyor sizi de ilgilendiriyor bir ucu dedim. Halk olarak yapılmasını istiyoruz. Kamu malı bu yolun içinde trafiği, insanları tehlikeye atıyor. Sorunun en kısa sürede çözülmesini istiyoruz”

Bu haber toplam 318 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.