YILMAZ ERDOĞAN TURNUVASININ ŞAMPİYONU SABURHANE

YILMAZ ERDOĞAN TURNUVASININ ŞAMPİYONU SABURHANE

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın düzenlediği 2009-2010 doğumlu sporcuların katıldığı futbol turnuvasında Saburhanespor şampiyon oldu. Genç futbolcular kupalarını Türk futbolunun sevilen ismi Arda Turan’dan almanın sevincini yaşadı.

A+A-

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, 2009-2010 doğumlu sporculardan oluşan futbol turnuvası düzenledi.

8 takımın yarıştığı turnuvada Menteşe’nin sevilen takımlarından Saburhanespor turnuva birincisi oldu.

Ayrıca Türk futbolunun önemli isimlerinden Arda Turan da final maçını izleyerek, şampiyon olan Saburhanespor’a kupasını takdim etti.

Sporcuları tebrik eden oyuncu Yılmaz Erdoğan, “Saburhanespor’un kuruluşunun hikâyesini anlattılar bana. Hepimiz nasıl topçu olduysak onlar da aynı şekilde. Eski ve zor bir mahallenin gururu bu çocuklar. Saburhanespor’u kutluyorum. Birincilik kupasını mahallesine götüren takım. Futbolcuları tek tek tebrik ederim” diye konuştu.

Aldıkları şampiyonluk nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden Saburhanespor Kulübü Başkanı Hüseyin Çelebi, “Türkiye’nin gururu Yılmaz Erdoğan’ın düzenlediği anlamlı turnuvayı kazandığımız için çok mutluyuz. Futbolcularımız hem Yılmaz Erdoğan’la hem de Arda Turanla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Turnuvayı düzenleyen Yılmaz Erdoğan ve ekibine ayrıca final maçını izleyen ve futbolcularımıza övgü dolu sözler sarf eden ünlü futbolcu Arda Turan’a teşekkür ederim1 dedi.

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.