Yorgun düşen şahini jandarma kurtardı

Yorgun düşen şahini jandarma kurtardı

Sinem KarakayaMarmaris-Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Çamlı Mahallesi’nde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında yol kenarında vücudunda yara izi bulunmayan uçamaz ve yarı baygın halde bulunan, ülke sınırları içerisinde nesli tükenmekte olan şahin buldu.Ekipler tarafından ilk tedavisi yapılması amacıyla irtibata geçilen Gökova’daki hayvan kliniğince yapılan tedavi sonucu şahinin ishale bağlı iştahsızlıktan...

A+A-

Sinem Karakaya

Marmaris-Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler, Çamlı Mahallesi’nde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında yol kenarında vücudunda yara izi bulunmayan uçamaz ve yarı baygın halde bulunan, ülke sınırları içerisinde nesli tükenmekte olan şahin buldu.

Ekipler tarafından ilk tedavisi yapılması amacıyla irtibata geçilen Gökova’daki hayvan kliniğince yapılan tedavi sonucu şahinin ishale bağlı iştahsızlıktan yorgun düştüğü teşhisi konuldu.

Şahinin sağlıklı bir şekilde doğal hayatına kavuşabilmesi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nün bilgisi dahilinde tedavisini yapan hayvan kliniğine teslim edildi.

Bu haber toplam 265 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.