YOZGATLILAR ZİYARETLERDE BULUŞTU

YOZGATLILAR ZİYARETLERDE BULUŞTU

Kısa adı MUYDER olan Muğla Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Çelik ve yönetim kurulu il genelindeki Yozgatlıları ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde dernek yöneticileri hemşehrilerine çeşitli hediyeler verdi.

A+A-

Muğla Yozgatlılar Derneği il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. MUYDER Başkanı Murat Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Okay, Sekreter Adem Akdağ,Sayman Gökhan Taşer ve Üyeler Hatun Ünal ile Metin Suntayil genelindeki Yozgatlı hemşehrilerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.

whatsapp-image-2023-06-13-at-15-35-10-2.jpeg

Muğla İl Merkezinde Sosyal Güvenlik Kurumu, Sağlık Müdürlüğü, Muğla Medya Grubu ve Yozgatlı esnafı ziyaret eden MUYDER yöneticileri Fethiye, Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Milas, Bodrum’daki kamu çalışanı ve esnaf olan Yozgatlı vatandaşlarla buluştular.

whatsapp-image-2023-06-13-at-15-35-10-1.jpeg

Kısa bir süre önce kurulan Muğla Yozgatlılar Derneği olarak bundan sonra çok sayıda buluşma ve proje hedeflediklerini ifade eden Dernek Başkanı Murat Çelik, “Dernek olarak amacımız Muğla il genelinde gerek kamu ve özel sektörde çalışan, gerekse de esnaf olan Yozgatlı vatandaşlarımızla hep iletişim halinde olmak. Bu çerçevede dernek yönetimi olarak il genelindeki hemşehrilerimizle buluştuk. Onlara çeşitli hediyeler verdik. İlimizde ulaşamadığımız Yozgatlı vatandaşlarımızın bizlerle iletişime geçmesini rica ederiz” dedi.

whatsapp-image-2023-06-13-at-15-35-09.jpeg

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.