Ziya öğretmen ile eğitim buluşmaları

Ziya öğretmen ile eğitim buluşmaları

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, bugüne kadar 50'nin üzerinde ilde, yüz binlerce meslektaşıyla gerçekleştirdiği “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları”nın bu sefer ki durağı Muğla olacak.Geçtiğimiz yıl 17 Şubat 2020’de Muğla’yı ziyaret ederek “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” kapsamında, Muğla’da ki öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu yıl da Muğla’daki meslektaşlarıyla video konferans...

A+A-

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, bugüne kadar 50'nin üzerinde ilde, yüz binlerce meslektaşıyla gerçekleştirdiği “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları”nın bu sefer ki durağı Muğla olacak.

Geçtiğimiz yıl 17 Şubat 2020’de Muğla’yı ziyaret ederek “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” kapsamında, Muğla’da ki öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu yıl da Muğla’daki meslektaşlarıyla video konferans yöntemiyle görüşme gerçekleştirecek.

Muğla’yı temsil edecek 300 öğretmenin, eğitim ve öğretim faaliyetleriyle ilgili soru, öneri, proje ve tespitleri, Bakan'a doğrudan ulaştırabileceği eğitim buluşması, “youtube/mebbasin” adresinden takip edilebilecek.

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.