Ligin ilk yarısın da deplasmanda 1-0 yenildiği rakibi karşısında da rövanşı 3 golle alan ilçemiz temsilcisi özellikle maçın ikinci yarısında atak ve baskılı bir oyun ortaya koydu. Kıyıkışlacık İasospor taraftarlarının doksan dakika tribün desteği verdiği mavi beyaz renklerin temsilcisi kıyı Kışlacık İasspor maçın 20. Dakikasında galibiyet golüne Anıl Tukluk ile çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Turgutreis, kalecisiyle karşı karşıya kaldı be kez düzgün bir vuruş ile topu kaleye gönderdi. Turgut reis kalecisi güzel bir kurtarışla topu kornere attı.

Dakika 38’de gelişen bir Kıyıkışlacık İasspor atağında Çağrı Kara yılgın 2 Turgut reis savunma oyuncusunu çalımladı çektiği sert şut köşeden filelerle buluştu ve bu golle Kıyıkışlacık İasospor maçta 1-0 öne geçti.

İlk yarı Kıyıkışlacık İasspor’un tek gollü galibiyetiyle tamamladı. Maçın 2. Yarısının ilk gol atağı konuk takımdan geldi. Dakika 46’da gelişen Turgut reis atağında ev sahibi ceza sahasında doğan karambolde Kıyıkışlacık savunmasını topu bir türlü uzaklaştıramadı. Topa altı pasta son dokunan Adem Denizli skoru 1-1’e eşitleyen golü attı.

Dakika 49’da Kıyıkışlacık atağında konuk takım savunması topu kornere attı. Kornerden ceza sahasına gelen topu Taha Pesen kafayla kaleye gönderdi. Turgut reis oyuncusu Kürşad topu son anda çizgiden çıkardığı oyuna geri dönen topa son olarak Anıl Tokluk vurdu ve Anıl’ın golü ile Kıyıkışlacık İasospor’un maçta yeniden 2-1 öne geçti.

Dakika 55’de İasosspor atağında Çağrı Karayılgın’ın ceza sahasında 6 pasa gönderdiği topa Anıl yetişemedi ve net bir gol şansı kaçmış oldu. Dakika 67’de Kıyıkışlacık İaosspor’un atağında Melih Civelekoğlu ceza sahası içinde topla buluştu sert bir şutla topu kaleye gönderdi. Filelerle buluşan bu topla Kıyıkışlacık İasospor maçta 3-1 öne geçti. Müsabakanın kalan sürelerin deyine ev sahibi Kıyıkışlacık İasospor’un ataklarıyla geçti ancak her iki takım adına gol sesi gelmedi ve maçı ilçemiz ekibi Kıyıkışlacık İasosspor 3-1 kazanarak haftayı galibiyet ve 3 puanla kapattı.

Muğla sahillerinde güneşli hava yoğunluğu Muğla sahillerinde güneşli hava yoğunluğu

Kıyıkışlacık İasosspor ligde 3. Galibiyetini aldı ve puan sayısını 9’a yükseltti. Puan tablosunda 4. Sıraya çıkan Kıyıkışlacık İasosspor’un maç sonun da galibiyet sevinicini tribünlerde ki taraftarlarıyla paylaştı.

Maçın Hakemleri: Samet şahin Emre Şahin Hasan Baran Koç

Kıyıkışlacık İaosspor: Yüşa Dilmen, Süleyman Can, Erbay, Abdül Samet Kalan, Anıl Tukluk, Oğuzhan Karakoç, Bekirkan Korkmaz, Çağrı Karayılgın, Oğuzhan Olgun, Buğrahan Yılmaz, Melih Berke Civelekoğlu, Basri Taha Pesen.

Yedekler: Muzaffer Karaca, Hayrullah Kara yılgın, Kayahan Karagöl, Mustafa Nazlıca, Mesut Fatih Toker, Cemal İlter, Berk Duran Köseoğlu, Eren Güder.

Teknik Sorumlu: Özcan Öz

Turgut reis spor : Berkay Kavuncu oğlu, Arslan Sağlam, Nazım Kürşat Dilaver, Emrecan Cerşit, İsmail Demirtaş, Kudbettin Tekin Oğrak, Hakan yunus Karalıca, Murat Yavuz, Adem Denizli, Cengizhan Akat, Yiğit Yıldırım Yorulmaz.

Yedekler: Bartu Akan, Sadık Işık, Fethi Batı, Ercan Turan Uzunkaya, Emre İnan, Halil Arhan Sezgin, Murat Uçar.

Teknik sorumlu Şahan Kaya.