3. SAYFA YARIN SEYİRCİYLE BULUŞACAK

3. SAYFA YARIN SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Sergileyecekleri tiyatro oyunu ile kadına şiddete dikkat çekecek olan, Hayalhane2 Tiyatro Topluluğu’nun “3. Sayfa” adlı müzikal dram oyunu 28 Eylül Çarşamba günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Oyunun yazan ve yönetmeni Mehmet Topbaş, tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek, tiyatro severleri oyuna davet etti.

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Hayalhane2 Tiyatro Topluluğu, 28 Eylül Çarşamba günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde 3. Sayfa adlı müzikal dram oyunuyla perdelerini açacak.

Sevgi temalı oyunda kadına şiddete dikkat çekilerek, henüz dünyaya gelmemiş bir kız çocuğunun yaşayacakları ve bir babanın kadına şiddete dur demek için çıkmış olduğu bir serüveni anlatılacak.

Oyunun yazan ve yönetmeni Mehmet Topbaş,  çok heyecanlı olduklarını belirterek,  “Kadına yönelik şiddetle mücadele adına yazmış olduğum 3. Sayfa adlı oyunumuzda artık tüm hazırlıkları tamamladık. 28 Eylül Çarşamba akşamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahneleyecek olduğumuz oyuna tüm tiyatro severleri davet ediyoruz. Bu oyun sadece kadına yönelik şiddeti anlatmıyor, kadına yönelik şiddetin önüne nasıl geçebileceğimizi özelikle kadınlarımızı bilgilendirme açısından çok kıymetli bir oyun. Bir psikologun gözünden hiç dünyaya gelmemiş bir kız çocuğunun sesiyle anlattığımız oyunumuzda öğretici, anlatıcı bir dil hakim. Çok heyecanlıyız. Bu heyecana siz değerli seyircilerimizle birlikte ortaklık etmek isteriz” diye konuştu.

Bu haber toplam 324 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.