Aşure etkinliği düzenlendi

Aşure etkinliği düzenlendi

Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olan Muharrem ayı dolayısıyla İYİ Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanlığınca Perşembe Pazarı girişinde vatandaşlara Aşure dağıtıldı.Etkinliğe İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu ve partililer katıldı.İYİ Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu, “Aşure günü; bolluk, bereket...

A+A-

Birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olan Muharrem ayı dolayısıyla İYİ Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanlığınca Perşembe Pazarı girişinde vatandaşlara Aşure dağıtıldı.

Etkinliğe İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Menteşe İlçe Başkanı Deniz Ekinci, Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu ve partililer katıldı.

İYİ Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanı Gülgün Çolakoğlu, “Aşure günü; bolluk, bereket ve paylaşımın günüdür. Yükü sevgi, özü saygı, üstündeki süsleri de hoşgörüyü temsil eder. Yurdum insanın ve tüm dünyanın bu anlayışla ve iyilikle yaşamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.