AVCI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

AVCI'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan AK Parti Muğla İl Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ve kısa bir süre sonra İl Başkan Adayı Elvan Göçer ile güç birliği yaptığını açıklayarak, adaylıktan çekilen Kazım Avcı, geçtiğimiz aylarda Bodrum İlçe kongresinde yaşanan olayları hatırlatarak, “AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kendisinin sebep olduğu olaylı Bodrum İlçe Kongresinde; haksız ve hukuksuz uygulamalarına itiraz ve isyan...

A+A-

1 Şubat 2021 tarihinde yapılacak olan AK Parti Muğla İl Kongresi öncesi adaylığını açıklayan ve kısa bir süre sonra İl Başkan Adayı Elvan Göçer ile güç birliği yaptığını açıklayarak, adaylıktan çekilen Kazım Avcı, geçtiğimiz aylarda Bodrum İlçe kongresinde yaşanan olayları hatırlatarak, “AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kendisinin sebep olduğu olaylı Bodrum İlçe Kongresinde; haksız ve hukuksuz uygulamalarına itiraz ve isyan eden parti üyelerimize ve delegelerimize tribünden ana avrat küfür ederek saldırmıştır” dedi.

AK Parti Muğla İl Kongresi öncesi il başkan adaylığından Elvan Göçer ile güç birliği yapmak için çekilen Kazım Avcı, geçtiğimiz aylarda yapılan Bodrum İlçe kongresinde yaşanan olayları hatırlattı. Avcı,  “Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Bu dava hak davasıdır.’ Hakkı, hukuku ve adaleti  tesis etmek’ tek gayemizdir’ dedikten sonra,  davamızın gayesine tamamen zıt hal ve tavırlar üzere olan mevcut il başkanı Kadem Mete ile devam kararını vermeyeceğine, devlet, millet, şehit ve gazilerimizin ve şahsının Hakkını, Hukukunu ve Adaleti sanki gözetme gereği duymuyormuş sonucunu doğuracak bir tasarrufta bulunacağına asla inanmıyorum” ifadelerini kullandı. 

Kazım Avcı’nın açıklaması şu şekilde: “Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi Muğla’da temsil eden mevcut İl Başkanı Kadem Mete; hak davamıza ve Ak Partimize hiç de yakışmayan tavır ve hâl üzeredir. Kendisinin ne söylediği hiç önemli değil, millet yapıp ettiklerine bakar. Boşuna mı “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” demiş atalarımız. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, kendisinin sebep olduğu olaylı Bodrum İlçe Kongresinde; haksız ve hukuksuz uygulamalarına itiraz ve isyan eden parti üyelerimize ve delegelerimize tribünden ana avrat küfür ederek saldırmıştır. Cumhurbaşkanımızın tavrı, tarzı ve söylemleri ortada iken Kadem Mete nereye savrulmuştur, hemşerilerimiz görsün. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi İl Başkanını kollarına girerek tutan kardeşlerimizin şahit olduğu küfürler ile ilgili istenirse ses kaydını da dinletebiliriz. Birde şu husus var, herkes biliyor ki bu memleketin en büyük düşmanı PKK ve FETÖ örgütüdür. FETÖ hain örgütünün 17-25 Aralık operasyonundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk milletine seslenerek, ‘Çocuklarınızı bunların okullarından alın. Biz, kim FETÖ’cü,  kim değil araştırırken, 2015 yılı bu hususta milat olacaktır’ açıklamasına rağmen,  FETÖ okulu Turgut Özal Üniversitesi’nde okuyan oğlunu bu okuldan almamış. Hain terör örgütü FETÖ, 15 Temmuzda devletimize milletimize ve Cumhurbaşkanımıza silah çektikten sonra FETÖ okulundan mezun olmuştur. Muğla’da böyle bir il başkanı mı olmalıdır? Marifet iltifata tabiidir. Kadem Mete’nin hangi marifetleri onu orada tutma iltifatını gerektiriyor? Ya da Sayın Cumhurbaşkanımız ‘Bu dava HAK davasıdır. Hakkı, Hukuku ve Adaleti tesis etmek tek gayemizdir’ dedikten sonra,  davamızın gayesine tamamen zıt hal ve tavırlar üzere olan mevcut il başkanı Kadem Mete ile devam kararını vermeyeceğine, devlet, millet, şehit ve gazi’lerimizin ve şahsının Hakkını, Hukukunu ve Adaleti sanki gözetme gereği duymuyormuş sonucunu doğuracak bir tasarrufta bulunacağına asla inanmıyorum.  Şahsen tanıdığım, Sayın Cumhurbaşkanım böyle bir il başkanıyla yola devam kararı alarak kendi kaderiyle İl Başkanı Kadem Mete’nin kaderini; 2023 yılında Muğlalıların önüne konulacak sandıkta birleştireceğine inanmıyorum. Aksi halde,  başta Muğlalı hemşehrilerimiz olmak üzere bu millet ‘meğer aldanan biz mişiz’ diyerek gereğini yapacaktır. Allah şahit olsun kamuoyuna duyurumdur.

Bu haber toplam 388 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.