BAŞKAN BOYACI’DAN ENGELLİ ÖĞRETMENLERE MÜJDE

BAŞKAN BOYACI’DAN ENGELLİ ÖĞRETMENLERE MÜJDE

Kişisel Gelişim Yazarı Ali Rıza Soyaslan’ın sunduğu Engelsiz Medya You Tube Haber Kanalında "Engelli Öğretmen Atamaları" için gerçekleşen canlı yayına, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı katıldı.Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı engelli öğretmenlerin sorunlarını canlı yayında dinledi.Engelli bireyler için her konuda destek veren ve canla başla çalışan Boyacı, engelli öğretmenlerin sorunlarını...

A+A-

Kişisel Gelişim Yazarı Ali Rıza Soyaslan’ın sunduğu Engelsiz Medya You Tube Haber Kanalında "Engelli Öğretmen Atamaları" için gerçekleşen canlı yayına, Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı katıldı.

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı engelli öğretmenlerin sorunlarını canlı yayında dinledi.

Engelli bireyler için her konuda destek veren ve canla başla çalışan Boyacı, engelli öğretmenlerin sorunlarını dinledi ve engelli öğretmen atamaları için sevindirici haberler verdi. 

Engelsiz Medya YouTube Haber Kanalında gerçekleşen canlı yayında, engelli öğretmenler Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şube Başkanı Pınar Boyacı’ya taleplerini ileterek Nisan ayından önce atama beklediklerini belirtti.

Başkan Boyacı konuşmasında, "Engelli öğretmenlerimiz bizim baş tacımızdır. Sorunlarını dinledik ve notlarımızı aldık. Araştırmalarıma göre 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda engelli atamasında ve kadro artışında, Cumhurbaşkanımız tarafından müjdeli bir açıklama bekliyoruz. Bizler engelli öğretmenlerimizin atamaların öne çekilmesi için elimizden geleni yapacağız. Engelli öğretmenlerimizin Ekpss sınavı öncesi atama taleplerini de destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 872 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.