Çocuk edebiyatının ünlü yazarı Atılım Özel Öğretim Kursu’na konuk oldu

Çocuk edebiyatının ünlü yazarı Atılım Özel Öğretim Kursu’na konuk oldu

Çocuk edebiyatını ünlü yazarı Mehmet Atilla Atılım Özel Öğretim Kursu’na konuk oldu.

A+A-

Muğla Atılım Özel Öğretim Kurs’ları kültür sanat etkinliği çerçevesinde öğrencilerini ünlü yazar Mehmet Atilla’yla imza ve söyleşi günü düzenledi. İmza ve söyleşi gününe öğrenciler, veliler ve çok sayı da kitapsever vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

whatsapp-image-2024-03-29-at-08-44-11.jpeg

Bir eğitimcinin temel hedefi okuyan, sorgulayan, aydın nesiller yetiştirmek olduğunu belirten  Atılım Özel Öğretimin Kursu’nun kurucusu Servet Çulha “Biz öğrencileri sınava hazırlayan kurumlar olarak okuyan ve okumayan toplumların örneklerini öğrencilere göstermeyi, okumanın öğrencilerimize yaşamın temel gereksinimi olduğunu göstermeyi vazife edindik. Her öğrencimizin bir kütüphanesi olmasının ve o kütüphanede yazar imzalı bir kitap bulunmasının çocukların hayal dünyası için önemli olduğunu biliyoruz. O yüzden ilk olarak Mehmet Atilla üstadım olmak üzere Türkiye’nin önemli yazarlarını çocuklarımızla buluşturup bu memlekete aydın toplumlar yaratma ideasına bir damla da biz katkıda bulunmak isteriz. Muğla’mızın aydınlık günleri için herkesin seferber olmasını dileriz” dedi.

Yazar Mehmet Atilla yazarlık ve yazma deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Kitapların yazım hikâyesi, hayal gücü gibi konularda söyleşi yapıldı. Söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan yazar her öğrencinin kitabı ismine ithaf en imzalandı.

Yazar Atilla Söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Her öğrencinin kitabı ismine ithaf en kitabını imzalandı.

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okumayı sevdirmek amacıyla çocuk kitapları yazarı Ayşe Şengül tarafından okulumuzda imza günü etkinliği yapıldı.

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.