DANİMARKA TDV’NİN YARDIM KÖPRÜSÜ MUĞLAYA UZANDI

DANİMARKA TDV’NİN YARDIM KÖPRÜSÜ MUĞLAYA UZANDI

“Gurbetten Sılaya İyilik Zamanı” yardım köprüsü Muğla’ya uzandı. Danimarka’da yaşayan vatandaşlar tarafından Muğla’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi’ne 120 adet yardım kolisi ve 400 gıda paketi gönderildi.Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Ramazan Ayı’nın bereketi ile sınırları aşan bir kardeşlik ile Danimarka TDV tarafından Muğla TDV Muğla Şubesine 120 koli yardım kolisi ve 400...

A+A-

“Gurbetten Sılaya İyilik Zamanı” yardım köprüsü Muğla’ya uzandı. Danimarka’da yaşayan vatandaşlar tarafından Muğla’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi’ne 120 adet yardım kolisi ve 400 gıda paketi gönderildi.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Ramazan Ayı’nın bereketi ile sınırları aşan bir kardeşlik ile Danimarka TDV tarafından Muğla TDV Muğla Şubesine 120 koli yardım kolisi ve 400 gıda paketi  yardımı yapıldığını, TDV Muğla Şubesi olarak kendilerine verilen bu emaneti hızlı bir şekilde İhtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini  dile getirdi.

Çapçı, “Dağıtımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TDV Muğla Şube Başkanı olan Çapçı kendi elleri ile kolileri TDV Muğla gönüllüleri ile beraber araca yerleştirerek, ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Bu haber toplam 367 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.