DİSK/GENEL-İŞ SENDİKASI 2 NOLU ŞUBESİ SEÇİME GİDİYOR

DİSK/GENEL-İŞ SENDİKASI 2 NOLU ŞUBESİ SEÇİME GİDİYOR

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube’nin genel kurulu 14 Ağustos Pazar günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılacak. Genel kurulda şube başkanlığı için 4 adayın yarışması bekleniyor.

A+A-

Muğla DİSK/GENEL-İŞ Sendikası 2 Nolu Şube birinci olağan kongresine hazırlanıyor. 200 delegenin oy kullanacağı Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde yapılacak olan genel kurulda Kurucu Başkan Yücel Avcı, Devrim Yami, Mustafa Aydın ve Heybet Özman’ın aday olduğu öğrenildi.

Kurucu Başkan Yücel Avcı gazetemize yaptığı açıklamada, “Kurucu Başkanı olduğum sendikanın ilk genel kurulunu Pazar günü gerçekleştireceğiz. Delege seçimlerimiz tamamlandı. Seçilen delegelerimiz şube başkanını ve yönetimini belirleyecekler. Centilmence bir seçim olmasını diliyorum. Aday olacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Kurucu başkanı atandığım genel sendikada seçilmiş başkan olarak hizmetlerime devam etmek istiyorum. Sendikacılıkta tecrübeliyim. Bu tecrübemi bütün çalışma arkadaşlarıma aktarmak istiyorum” dedi.

Heybet Özman ise yaptığı açıklamada, “Demokratik bir ortamda seçim olsun istiyoruz. Delege arkadaşlarımız kimi takdir ederse o kazansın” dedi.

Bu haber toplam 710 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.