“Diz protez ameliyatı olmaktan korkmayın”

“Diz protez ameliyatı olmaktan korkmayın”

Buse Nil TokurMuğla Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Salın’ın tedavi ettiği Doğançay, rahat yürümenin sevincini yaşıyor.Doğançay’ı ameliyattan sonra yaptığı günlük ziyaretiyle ayağa kaldırıp, yürütmeyi başaran Ortopedi Uzmanı Dr. Mehmet Ali Salın; “  Diz kireçlenmesi ne yazık ki yaşlanma süreciyle birlikte sıklıkla eklem kıkırdaklarımızda ortaya çıkıyor.  Yaşam tarzımız, kilomuz, geçirdiğimiz...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mehmet Ali Salın’ın tedavi ettiği Doğançay, rahat yürümenin sevincini yaşıyor.

Doğançay’ı ameliyattan sonra yaptığı günlük ziyaretiyle ayağa kaldırıp, yürütmeyi başaran Ortopedi Uzmanı Dr. Mehmet Ali Salın; “  Diz kireçlenmesi ne yazık ki yaşlanma süreciyle birlikte sıklıkla eklem kıkırdaklarımızda ortaya çıkıyor.  Yaşam tarzımız, kilomuz, geçirdiğimiz travma ve hastalıklar ile bazı genetik faktörler ne yazık ki bu süreci hızlandırıyor. Hastalarımız da genellikle yaşları nedeniyle ameliyat olmaya çekindikleri için bu ameliyatı ertelemeye çalıştıklarını sıkça görmekteyiz. Oysa gerekli planlama ile uygun koşullarda yapılacak ameliyat, hastanın şikâyetlerini çok kısa sürede ortadan kaldırarak ona özlediği eski aktif yaşamını geri veriyor” dedi. Taburcu olan Behiye Doğançay: “ Kendimi hastanede değil evimde hissettim. Sürecin başından beri benden ilgi, alakası ve güler yüzünü eksik etmeyen evladım olarak gördüğüm doktorum Mehmet Ali Salın ve bizi bir an yalnız bırakmayan servisten sorumlu hemşiremiz Selda Hanım ve tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Her yerde bu ekibi anlatacağım” dedi.

Bu haber toplam 358 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.