Başkan Karakuş: “Sahte hesapların takipçisiyiz”

Başkan Karakuş: “Sahte hesapların takipçisiyiz”

“Son zamanlarda, Dalaman için hevesle ve var gücüyle çalışan ekibimizin arasına nifak sokarak, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların hayallerindeki rant çarkını kurmak için ‘Dalaman halkına hizmet peşindeyiz’ diye kamuflaj yaparak sahte hesaplardan yazı ve yorum paylaşanları biliyor ve yakından takip ediyoruz” diyen Başkan Karakuş, “Özellikle çevre olgusunun geçerli olduğu bu zamanda, Dalaman’ı yağmalatmayacağız ve asla talan...

A+A-

“Son zamanlarda, Dalaman için hevesle ve var gücüyle çalışan ekibimizin arasına nifak sokarak, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların hayallerindeki rant çarkını kurmak için ‘Dalaman halkına hizmet peşindeyiz’ diye kamuflaj yaparak sahte hesaplardan yazı ve yorum paylaşanları biliyor ve yakından takip ediyoruz” diyen Başkan Karakuş, “Özellikle çevre olgusunun geçerli olduğu bu zamanda, Dalaman’ı yağmalatmayacağız ve asla talan etmelerine izin vermeyeceğiz. Ayrıca halkın kafasını karıştırmak için Dalaman için onaylanan ve kesinleşen Kayacık sahilindeki millet bahçesinin, Kille koyunun, Golf ve spor alanlarının, iptal olduğu gibi tamamen gerçek dışı paylaşımlar yapanlar; her zaman hayallerinin altında kalacaklardır. Onlar Dalaman halkının değil kendi rantlarının peşindelerdir” şeklinde konuştu.

“PROJELER KESİN, İNŞAAT BAŞLIYOR”

Dalaman halkına söz verdiği gibi projelerin kesinleştiğini ve yakın zamanda inşaatına başlanacağını belirten Başkan Karakuş, “Günlüklük kent ormanı, Kapukargın termal tesisleri, kayacık balıkçı tekneleri için iskeleler, sarsala plajımızın yenilenmesi gibi bizim takip ettiğimiz projelerin hepsi Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Çevre Şehircilik Bakanlığı, Tarım Bakanlığı, Milletvekillerimiz ve ilgili kurumların onayladığı ve takip ettiği projelerdir” dedi.

“HİÇBİR ŞANSLARI YOK”

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş açıklamasına şöyle devam etti:

“Bölgemizde doğayı koruyarak 12 ay turizm için sivil toplum kuruluşları, çevreci dernekler ve odalar ile birlikte hareket etmekteyiz. Bölgemizin turizmdeki hak ettiği payı almasını sağlayacak, bölgemizde istihdamı arttıracak ve bölgemize Katma değer sağlayacak doğa dostu projelerimizi çok yakında siz vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu süreçte Ekibimizin Moral ve motivasyonunu bozarız umuduyla, sahte hesaplardan yazı yazanlara destek nihayetinde aynı zaman diliminde çeşitli kulisler, aktiviteler yapanların aynı zihniyet olduğunu çok iyi biliyor ve yakından takip ediyoruz ama hiçbir şansları olmadığını bilsinler.”

Güzide Kasım

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.