DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ SERDAROĞLU’NUN KATILIMIYLA YAPILACAK

DOĞRU PARTİ İL KONGRESİ SERDAROĞLU’NUN KATILIMIYLA YAPILACAK

Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 6 ilçede teşkilatlanarak, seçimlerini yaptıktan sonra şimdide il başkanlığı kongresi için gün sayıyor. 11 Aralık Cumartesi günü Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreye, Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu katılacak.Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Cahit Karaöz şunları söyledi:“Yaklaşık 1...

A+A-

Kurulduğu günden bugüne kadar teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 6 ilçede teşkilatlanarak, seçimlerini yaptıktan sonra şimdide il başkanlığı kongresi için gün sayıyor. 11 Aralık Cumartesi günü Konakaltı Kültür Merkezi’nde yapılacak kongreye, Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu katılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Cahit Karaöz şunları söyledi:

“Yaklaşık 1 yıl önce kurulmuş olan Doğru Parti Muğla İl Başkanlığı 11 Aralık 2021 tarihinde saat 11.00 da 1.nci olağan kongresini Genel Başkanımız Sn. Rıfat Serdaroğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştirerek bu kutsal görevi taçlandıracaktır. Ülkemizin malum siyasi ve ekonomik koşulları altında örgütlenmemizi gerçekleştirmenin ve milletimiz ile partilileri izin demokrasi iradesini seçim sandığına yansıtmanın gururunu yaşıyoruz. Başarı hedefimizde desteklerini esirgemeyen Genel Başkanımız, tüm Genel Merkez ve il yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum. Kongremize tüm Muğla'lı hemşehrilerimiz ve partililerimize davetlidir.”

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.