Toksöz’den Bakan Soylu ve Kasapoğlu’na ziyaret

Toksöz’den Bakan Soylu ve Kasapoğlu’na ziyaret

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, beraberinde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik...

A+A-

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, beraberinde Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek toplantı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmede, ilçeye yapılacak olan Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasının yanı sıra ilçeye kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile yapılan toplantıda ise Yatağan’a yapılacak gençlik ve spor yatırımları değerlendirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yapımı tamamlanan Yatağan Gençlik Merkezi hakkında görüşmeler gerçekleştirdiği toplantıda, ödenek ve yeni projeler konusunda destek istedi.

Bakan Kasapoğlu, en kısa sürede Muğla’yı ziyaret ederek, yeni projeler için protokol imzalayacaklarını ifade etti.

Başkan Toksöz, ziyaretlerinin ardından, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'na, ilçeye kazandırılan hizmetler ve destekleri için hemşerileri adına şükranlarını sundu.

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.