DP MENTEŞE İLÇE KONGRESİ YAPILDI

DP MENTEŞE İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Demokrat Parti (DP) Menteşe İlçe Başkanlığı Genel Kurulunu ilçe binasında gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kurulda, mevcut Başkan Ender Engür güven tazeledi.

A+A-

Demokrat Parti (DP) Menteşe İlçe Başkanlığı Genel Kurulu 12 Mayıs Perşembe günü ilçe binasında yapıldı.

Kurula DP GİK üyesi Zekai Alper, İl Başkanı İsmet köse ve partililer katıldı.

Yapılan faaliyetler hakkında bilgi vererek konuşma yapan DP İlçe Başkanı Ender Engür, “Temmuz 2019’da takdirlerinizle göreve geldiğimizden bu yana partimizin itibarına yakışacak şekilde çalışmaya başladık. Öncelikle sayın üyelerimizle yakın temasa geçtik. Geçtiğimiz yaklaşık 3 yıl içinde mümkün olduğu kadar gerek maddi gerekse manevi dayanışma içinde olmaya çalıştık. Deneyimi olan mensuplarımızın tavsiyelerini alarak olanca gücümüzü kullandık. Şöyle ki, bozuk deneyim de yetersiz olan fotokopi makinemizin maliyetini aramızda toplayıp yeniledik. Fuzuli masraflardan kaçıp, başka eksikliklerimizi tamamladık. Düğün, doğum, ölüm, asker uğurlaması, sünnet gibi sosyal faaliyetlerimizi sürdürdük. İlk yazınız biraz zor olsa da kışın da pandemi nedeni ile mücadelemizi sürdürdük. En az haftada 2 gün yönetimdeki arkadaşlarla değişimli olarak kapımızı, her yerin kapalı olduğu zamanlarda bile açık tuttuk” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DESTEKLERİNİZLE DEVAM ETMEK İSTİYORUM”

Engür, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Genel merkezimizin çalışmalarına paralel olarak internet üzerinden azami katılımımızı arttırarak etrafa ulaştırılmasını sağladık. Seydikemer, Milas, Ula ve yakın zamanda Bodrum ilçe seçimlerine katıldık. Hatta Genel Başkan ile birlikte İzmir seçimlerinde de bulunduk. Yörük obaları derneğimizi hem İzmir’e hem son genel seçimlerde Ankara'ya götürdük. Geçen Temmuz ayında İl Başkanımızın kızının evlenme törenine katılan Genel Başkanımızla çarşı, oda ziyaretlerini destekledik. Faaliyetlerimiz arttıkça yerinizi genişleterek ilçemize ilin yanı başındaki yeni bir yeri tahsis edip her türlü çalışmalara mekan hazırladık. Gerek ekonomi gerek dış ilişkiler, pek çok problemli şu dönemde önümüzdeki günlerde yönetimimizdeki arkadaşlarla çalışmalarımıza desteklerinizle devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Ender Engür güven tazeledi. Engür’ün yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Mürset Aksu, Hüseyin Ayvaz, Özlem Alper, Jülide Öztürksoy, Özden Özdemir, Salih Çankaya, Nadir Çakmak, Onur Kaya”

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.