Eğitim-Bir-Sen'den Emre Çay’a ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Emre Çay’a ziyaret

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak ile beraber Başkan Vekili Turgay Kaçar, Başkan Yardımcıları Orçun Keskin, Soner Yılmaz, Aytaç Yalçın, Türker Arı ve Şentekin Çalış hazır bulundu.Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, “2016 yılından beri Milli Eğitim’de yetkili sendika olduklarını ifade ederek, Eğitim-Bir-Sen olarak her daim kamu çalışanlarımızın, üyemizin, ülkemizin ve mazlum coğrafyamızın yanında zulmün...

A+A-

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Önder Uçak ile beraber Başkan Vekili Turgay Kaçar, Başkan Yardımcıları Orçun Keskin, Soner Yılmaz, Aytaç Yalçın, Türker Arı ve Şentekin Çalış hazır bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, “2016 yılından beri Milli Eğitim’de yetkili sendika olduklarını ifade ederek, Eğitim-Bir-Sen olarak her daim kamu çalışanlarımızın, üyemizin, ülkemizin ve mazlum coğrafyamızın yanında zulmün ve zalimin karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.  Eğitim sisteminin niteliğine katkı sunmak için çaba gösterdiklerini vurgulayan Uçak, “Çabamız, mücadelemiz ve girişimlerimiz, eğitimin ve eğitim çalışanlarının sorunlarını en aza indirerek, iş barışını ve huzuru içerisinde verimli çalışabilmelerini sağlamak içindir. Biz kurulduğumuz günden beri bu anlayışla sendikal yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Sorunlardan beslenen değil, çözüm üreten, kazanım sağlayan bir sendikayız. Bu sendikal duruş ve anlayış neticesinde, çözülemeyeceği sanılan birçok sorunun çözümüne öncülük ettik. Bugün üye sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu, eğitim hizmet kolunun genel yetkili sendikasıyız” dedi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Emre Çay, Eğitim-Bir-Sen tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Önder Uçak’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, “Tüm paydaşlarımızla ilimizde eğitimin kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalar ve etkili iletişim artarak devam edecektir” dedi.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.