ENGELSİZ MUTFAK, ENGEL OLMADAN ÜRETİM

ENGELSİZ MUTFAK, ENGEL OLMADAN ÜRETİM

Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Enabirder (Engelliler Ve Engelli Aileleri Derneği) ve Mugasder (Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği) Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atıyor.Engelliler Ve Engelli Aileleri Derneği (Enabirder) Başkanı Tulgay Hasar, Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği (Mugasder) Başkanı Taner Kökten ile Enabirder ve Mugasder Yönetim Kurulu Üyesi Rana Şat,...

A+A-

Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Enabirder (Engelliler Ve Engelli Aileleri Derneği) ve Mugasder (Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği) Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atıyor.

Engelliler Ve Engelli Aileleri Derneği (Enabirder) Başkanı Tulgay Hasar, Muğla Aşçılar Ve Gastronomi Derneği (Mugasder) Başkanı Taner Kökten ile Enabirder ve Mugasder Yönetim Kurulu Üyesi Rana Şat, ilk defa bu yıl öğrenci kabul eden, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde kurulan ve Akyaka Yerleşkesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Şaban Kargiglioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu ziyaretle özel gereksinimli ve özel eğitimli bireylerin toplumda var olduğunun bilincini kazandırmak ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla, “ENGELSİZ MUTFAK, ENGEL OLMADAN ÜRETİM” sloganıyla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Enabirder ve Mugasder ortaklığında bir etkinlik düzenlenmesi kararı alındı.

Düzenlenecek olan ilk etkinliğin ardından Muğla’daki engelli bireyler ve aşçıları bir araya getirecek ve sürdürülebilir yeni projeler yapılması planlanıyor.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.