“GÜVENLİ TURİZM” TEDBİRLERİ ARTTIRILDI

“GÜVENLİ TURİZM” TEDBİRLERİ ARTTIRILDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı ve sonrasında Muğla’da yoğun bir turizm hareketliliği yaşanması beklendiğinden Muğla İl Jandarma Komutanlığı “güvenli turizm” şiarıyla güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkardı.Muğla’yı ziyaret eden vatandaşların ve turistlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda tatillerini geçirmeleri için risk analizleri yapılarak, suç ve suçlu odaklı çalışmalar ile vatandaşların rahatsız edilmeden...

A+A-

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı ve sonrasında Muğla’da yoğun bir turizm hareketliliği yaşanması beklendiğinden Muğla İl Jandarma Komutanlığı “güvenli turizm” şiarıyla güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkardı.

Muğla’yı ziyaret eden vatandaşların ve turistlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda tatillerini geçirmeleri için risk analizleri yapılarak, suç ve suçlu odaklı çalışmalar ile vatandaşların rahatsız edilmeden 24 saat esasına göre yaya, motorlu devriyeler ve kritik bölgelerde tesis edilen kontrol noktalarıyla gerekli tedbirler alınarak, İHA’larla bölge sürekli kontrol ediliyor.

Bu kapsamda, Ramazan Bayramı ve turizm sezonunun huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirilmesi için Muğla İl Jandarma Komutanlığınca gerekli tüm tedbirler alındı.

NEVAL ARSLAN

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.