MUĞLA MERKEZLİ DOLANDIRICILIK OPERASYONU

MUĞLA MERKEZLİ DOLANDIRICILIK OPERASYONU

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir, Yalova ve Kastamonu illerinde örgütlü bir şekilde vatandaşları sahte belgelerle dolandırarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.18 farklı adreste eş zamanlı yapılan operasyon neticesinde; A.S., H.Ş., M.Ö., Ş.Ş., B.Ş., A.A., Y.D., F.E., T.M., A.K., M.Y. isimli toplam 11 şüpheli yakalanarak...

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Muğla merkezli İstanbul, Ankara, Eskişehir, Yalova ve Kastamonu illerinde örgütlü bir şekilde vatandaşları sahte belgelerle dolandırarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

18 farklı adreste eş zamanlı yapılan operasyon neticesinde; A.S., H.Ş., M.Ö., Ş.Ş., B.Ş., A.A., Y.D., F.E., T.M., A.K., M.Y. isimli toplam 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonda ikametlerde yapılan aramalarda, suçtan elde edildiği değerlendirilen 550 bin TL ve 8 bin 200 Paund nakit para ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

“Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, rüşvet, şantaj, 6136 SKM” suçlarından yakalanarak gözaltına alınan 11 şüpheli işlemlerinin ardından Adli Makamlara sevk edilecek.

NEVAL ARSLAN

Bu haber toplam 509 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.