HAYALHANE KURULUŞ YILINI KUTLADI

HAYALHANE KURULUŞ YILINI KUTLADI

16 yıl önce Muğlalı Mehmet Topbaş ve bir grup sanatsever tarafından kurulan Hayalhane 2 Tiyatro Topluluğu 16. kuruluş yılını kutladı. 16 yılda çok sayıda oyunu başarıyla sahneleyen Hayalhane 2 Tiyatro Topluluğu kuruluş yıldönümünü düzenlenen görkemli bir geceyle kutladı. Gecede tiyatroya katkı veren kişiler plaketle ödüllendirildi.

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Hayalhane 2 Tiyatro Topluluğu, kuruluşlarının 16. yılı dolayısıyla kutlama programı düzenledi.

Hamitin Yeri Restaurant’ta düzenlenen kutlama gecesine; Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Can Yenice, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver, STK temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hayalhane2 Tiyatro ekibinin kurucusu Mehmet Topbaş gösteri öncesinde 16 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlattı.

dnz-6176.jpg

“HEDEFİMİZ, TİYATRO FESTİVALİ DÜZENLEMEK”

Topbaş, “16 yıl önce bir hayalle başladığımız proje şuan 16 yaşında. Öncelikle 16 yıldır bizlere her konuda destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her dönem oyunculuklarıyla bizlere güç veren bütün oyuncularımı da kutluyorum. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de düzenlenen Özdemir Nutku Tiyatro Ödül Töreni’nde 3.Sayfa oyunumuz ile ‘Yılın Hareket Düzeni’ kategorisinden ödül aldık. Gururluyuz. Bu bizim için çifte kutlama oldu. Yeni hedefimiz, tiyatronun bu kadar sevildiği bir şehirde tiyatro festivali düzenlemek. Bu hayalimizi de gerçekleştireceğiz” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ise, “Mehmet Topbaş kardeşimle hep yan yana olduk. Onun yaptığı başarılar hepimizin gururu oldu. O destan yazıyor, devrim yaratıyor, Muğla’nın güzelliğini, farkını yaratıyor. Sizlerin sayesinde Muğla Türkiye’nin incisi. Topbaş ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 16.yıl pastası kesildi ve tiyatroya destek veren kişi ve kuruluşlara paketleri verildi.

dnz-6090.jpg

Gecede, Hayalhane 2 Tiyatro Topluluğuna maddi ve manevi destek veren Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmen Elvan Göçer de plaket aldı.

Tüm ekibe teşekkür eden Göçer, “Geçmişte olduğu gibi desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 269 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.